Joke van Kerkwijk - No Return

Joke van Kerkwijk Banner

In de tentoonstelling No return heeft het Gorcums Museum een aantal van de conceptuele werken van Joke van Kerkwijk bij elkaar gebracht, van 11 januari tot en met 4 maart 2018.

Als gevolg van een gedwongen verhuizing uit haar atelier moest de Gorcumse kunstenares Joke van Kerkwijk op zoek naar een nieuw onderkomen voor haar werk. Gedeeltelijk lukte dat: zo werd een installatie geplaatst in de publieksruimte van het Regionaal Archief Gorinchem. Ook  werden er een aantal werken opgenomen in de Stadscollectie van het Gorcums Museum en vonden een aantal objecten een onderkomen bij particuliere verzamelaars.

De tentoonstelling wordt op donderdag 11 januari 2018 geopend om 20.00 uur op de eerste etage van het Gorcums Museum. U bent daarbij van harte welkom.
Nog niet alle werken van Joke van Kerkwijk hebben al onderdak. Op de openingsavond zal zij dan ook nog een aantal werken aanbieden waar crisisopvang voor gezocht wordt!