Audiotour met Ronald Giphart

De smaak te pakken Audiotour

Een bezoek aan de expositie De smaak te pakken in het Gorcums Museum wordt vanaf nu nog leuker dankzij de audiotour met Ronald Giphart. De bekende schrijver én kookgek opende op 20 oktober 2018 de tentoonstelling, nu is hij ook uw gids in de expositie. Schuif aan tafel met Ronald Giphart en laat u dankzij de gratis app Izitravel op uw eigen mobiele telefoon rondleiden. In acht columns biedt hij een verfrissende en actuele kijk op een aantal werken uit de de tentoonstelling.

Audiotour folder thumbWat heeft een 17de eeuws visstilleven te maken met plastic soep? Is zoet wel zo braaf als we denken? En hoe Hollands is een broodje hagelslag? Schuif aan tafel met Ronald Giphart en laat u thuis of in het museum u acht columns vol doldwaze associaties en - soms venijnige - humor voorschotelen. Met deze tour wordt u een verfrissende en actuele kijk geboden op een aantal werken uit de de tentoonstelling De smaak te pakken in het Gorcums museum.

Download nu op uw eigen smartphone de gratis app van izi.TRAVEL en ontdek de tour bij het Gorcums Museum. De tour is ook te beluisteren op www.izi.travel.

-> Bekijk de tour op izitravel.nl

-> Bekijk de folder met uitleg