Geweest

Verbloemd (Scholierententoonstelling)

Verbloemd banner

Naar aanleiding van de tentoonstelling Floralia - Ode aan de bloem door kunstenaars van nu in het Gorcums Museum, werkten leerlingen van het basis- en voorgezet onderwijs aan diverse lesprojecten. Speciale aandacht ging uit naar de VMBO-scholen in Gorinchem.
De scholieren kregen een rondleiding door de tentoonstelling  en er werden workshops en speciale lesprogramma’s aangeboden. Daarna gingen zij zelf aan de slag. De resultaten van deze creativiteit zijn van 22 september tot en met 2 oktober 2016 te bewonderen in het Gorcums Museum.

De opening wordt verricht op donderdag 22 september om 10.30 uur door Tamara Hoogesteger, raadslid van de gemeente Gorinchem. De catering is in handen van leerlingen van Merewade Praktijkonderwijs. De toegang is deze dagen gratis! U bent van harte welkom om de tentoonstelling te bezoeken.

De medewerkende scholen zijn: CS De Hoven locatie het Gilde, locatie de  Uilenhof, locatie de Windroos, Omnia college, Merewade Praktijkonderwijs, Fortes Lyceum met in het bijzonder The ArtFactory, Gymnasium Camphusianum  en reformatorische scholengemeenschap Gomarus.

IMG 2751 graffitti IMG 2752  IMG 2753  IMG 2754 IMG 2755   IMG 6177   IMG 6178   IMG 6179   IMG 6183