Geweest

Papier in de hoofdrol - scholiereneditie

Papier in de hoofdrol scholieren banner

Naar aanleiding van de tentoonstelling Papier in de hoofdrol in het Gorcums Museum werkten leerlingen van het basis- en voorgezet onderwijs aan diverse lesprojecten. Speciale aandacht ging uit naar de VMBO-scholen in Gorinchem. De scholieren bezochten de tentoonstelling en gingen daarna zelf aan de slag. Er waren rondleidingen, workshops en speciale lesprogramma’s. De resultaten van deze creativiteit zijn van 24 september t/m 4 oktober 2015 te bewonderen in het Gorcums Museum.

De opening wordt donderdag 24 september om 10.30 uur verricht door wethouder Eeuwit Klink. De catering is in handen van leerlingen van het Merewade College Praktijkonderwijs. De toegang is deze dagen gratis! U bent van harte welkom om de tentoonstelling te bezoeken.