Geweest

Te mooi om weg te gooien - Scholiereneditie

Te mooi om weg te gooien scholieren bannerNaar aanleiding van de tentoonstelling Te mooi om weg te gooien! in het Gorcums Museum werkten leerlingen van het basis- en voorgezet onderwijs aan diverse lesprojecten. Speciale aandacht ging uit naar de VMBO-scholen in Gorinchem. De scholieren bezochten de tentoonstelling en het afvalbrengstation van de Reinigingsdienst Waardlanden. Er waren rondleidingen, workshops en speciale lesprogramma’s en daarna gingen ze zelf aan de slag. De resultaten van deze creativiteit zijn van 10 t/m 22 juni 2014 te bewonderen in het Gorcums Museum.

Opening
De opening wordt op 10 juni verricht door Gert Prins, plaatsvervangend directeur van de Reinigingsdienst Waardlanden op dinsdag 10 juni 2014 om 11.00 uur. Leerlingen van het Merewade Praktijkonderwijs organiseren onder de naam ‘Verknipt en Vermaakt’ een modeshow en de catering is in handen van leerlingen van het Wellantcollege. De toegang is deze dagen gratis!

Te mooi om weg te gooien scholieren 1  Te mooi om weg te gooien scholieren 2  Te mooi om weg te gooien scholieren 3  Te mooi om weg te gooien scholieren 4  Te mooi om weg te gooien scholieren 5