Open Dag Gorcums Museum en Artoteek

Banner nieuws

Zaterdag 26 november 2016 vieren Artoteek en Gorcums Museum van 10.00 tot 17.00 uur hun jaarlijkse open dag. Traditiegetrouw wordt er weer flink uitgepakt met een feestelijk programma en diverse aanbiedingen. Natuurlijk is de entree gratis. Een ieder is van harte uitgenodigd!

Bekijk de foto's:

Open dag 2016 01  Open dag 2016 02   Open dag 2016 03   Open dag 2016 04

Open dag 2016 05   Open dag 2016 06

-> Bekijk de flyer

Advertentie Open dag 2016Feestelijk programma zaterdag 26 november van 10.00 tot 17.00 uur

• Expositie ‘Seventies, Music-Fashion-Design’. Neem een duik in het bonte verleden van de jaren zeventig. Met rondleidingen om 13.00 en 14.00 uur.
  • Laat je fotograferen door Johannes van Camp in seventiessfeer en krijg de foto gratis! De hele dag.
  • Kunstenaar Izak Boom schildert en beantwoordt vragen over zijn werk.
  • Presentatie van de partners van het Huis van Inspiratie met o.a. het OntdekCafé van de LimonadeBrigade en demonstratie 3D-printen door de Bibliotheek AanZet.
  • Izak Boom speelt met Bart Soeters fragmenten uit zijn kleinkunstvoorstelling ‘Oneindig Laagland’ om 11.00 en 13.30 uur.
  • Seventies workshop voor kinderen van 13.30 tot 15.00 uur.
  • Grabbelton voor de kinderen.
  • Feestelijk onthaal met kunsttaart, koffie, thee of frisdrank.

Extra voor bezoekers en nieuwe en bestaande abonnees van Artoteek Gorinchem!

• Nieuwe abonnees krijgen een mooi welkomstgeschenk! Keuze uit diverse cadeaus.* Of kies voor drie maanden gratis lenen.
  • Bestaande abonnees kunnen twee kunstwerken lenen voor de prijs van één.
  • Bestaande abonnees krijgen een cadeautje: een mooi vormgegeven wijnstop die de geopende wijnfles vacuüm afsluit. Met datumindicator die de dag vermeldt waarop de fles is geopend.
  • Elke bezoeker krijgt een lot en elke abonnee twee loten met kans op mooie prijzen. De eerste en tweede prijs zijn twee ingelijste kunstwerken van Arjan van Arendonk! Daarnaast verloten we ‘Het jaren 70-boek’ en een boek over kunstenaar Frank Dekkers. Trekking verloting is dezelfde dag om 17.00 uur in de Artoteek.
  • Presentatie van nieuwe kunstwerken van o.a. Frank Rosen, Corneille, Geert Vrijdag, Herman Brood, Klaas Gubbels, Ko Aarts, Maehera, Marja de Raadt en Salvador Dali. Deze kunnen direct geleend worden.   *op=op!

We zien u graag op 26 november!